Snabbguide till Telavox

Skapad av Linda Heiskanen

Uppdaterad: 2 september, 2024 av Ellinor Niklasson

Detta är en snabbguide för att börja använda Telavox. Du kan klicka här för att ladda ner Telavox softphone. I nedan videon ger vi dig en introduktion till Telavox softphone så att du kan få en smidig start.

Utgående samtal

Du som softphone användare kan ringa utgående samtal via din Telavox softphone. Det finns olika ringmetoder att välja mellan när du ringer utgående samtal.

Du kan läsa mer om våra olika ringmetoder genom att klicka här‍.

Vidarekoppla samtal

Med hjälp av Telavox softphone eller webappen så har du möjligheten att vidarekoppla samtal, antingen medan du befinner dig i ett pågående samtal eller så man kan ställa in automatiska vidarekopplingar vid inkommande samtal för specifika profiler och situationer.

Du kan läsa mer om hur du Vidarekopplar samtal genom att klicka här‍.

Nummervisning

Under Nummervisning väljer du vilket nummer som ska visa från softphone eller även din mobil. Du kan även välja vilket nummer som ska visas för respektive profil.

Du kan läsa mer om hur Nummervisning fungerar genom att klicka här‍.

Profiler

Under inställningar för profiler kan du se och justera dina profiler. Du kan skapa, döpa om och radera profiler för ditt konto. För varje profil kan du ändra särskilda inställningar. Läs vår artikel om profiler‍ för mer info.

Du kan läsa mer om Profiler genom att klicka här.‍

Växeltjänster

Gör konferenssamtal och videokonferenser och arbeta med organisationens köer under fliken Växeltjänster. Du kan också besvara samtal, plocka samtal och se köstatistik och samtalshistorik.

Du kan läsa mer om Växeltjänster genom att klicka‍ här.‍