Förberett svar

Skapad av Ellinor Niklasson

Uppdaterad: 26 april, 2024 av Oscar Hjelmstedt

Förberett svar (“Premade answers”)

Att enkelt kunna dela information om ett samtal med dina kollegor kan effektivisera din arbetsdag och minska risken för att det blir fel när du försöker kopiera information från olika källor i appen.

Den här funktionen i vår Telavox Operator-applikation används främst av receptionister som vill vidarekoppla samtalsinformation för en mer sömlös återuppringningsrutin.

Vi har nu lagt till Premade answers i skrivbordsappen med möjlighet att rikta in sig på fler kanaler och lägga till stöd för både inkommande och utgående kommunikation.

Lösningen

En knapp under meddelandefliken gör att användaren kan skapa olika mallar.

Lösningen stöder [namn], [nummer] och [e-post] som skrapar det senaste samtalet och automatiskt fyller i informationen som sparar tid vid vidarebefordran av samtalsdetaljer till en kollega.

Installation

Användare som har tilläggstjänsten Operator kan använda den här funktionen. För att lägga till Operator på en användare, gå till adminportalen > Tilläggstjänster.

Radera

Info

Ladda ner Operatortelavox.com.

Routine

Så här skapar och använder du färdiga svar:

1. Gå till fliken Meddelanden i din skrivbordsapp.
  2. Klicka på konversationen där du vill använda Premade answers.
  3. Klicka på pilen "Visa mer".
  4. Klicka på symbolen "Premade answers".

Om det är första gången du använder Premade answers måste du först skapa ett nytt svar:

1. Klicka på "Skapa nytt Premade answer".
  2. Välj ett namn för det Premade answer du vill skapa.
  3. Fyll i den färdiga svarstext som du vill lägga till.
  4. Du kan också välja en emoji om du vill.
  5. Klicka på Spara.

Fördelar med att använda Premade answers

Sparar tid och underlättar kommunikationen.