Hyr färdigkonfigurerad brandvägg

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 11 augusti, 2022 av Linda Heiskanen

Brandvägg som tjänst

Interlan erbjuder en paketerad lösning för att trygga Er verksamhet från intrång och virus. Tillsammans med världsledande Fortinets beprövade utbud av säkerhetsprodukter kan ni som kund känna er trygga och säkra. Fortinets funktioner för antivirus, intrångsskydd, innehållsfiltrering samt loggning är basen för en väl fungerande, säker och stabil nätverksmiljö. Produkterna täcker små som stora kunder och ni kan enkelt byta upp er om behovet av kapacitet och prestanda ökar. Säkerhet i världsklass!

Innehåll

• Hårdvarubrandvägg på plats
  • Webbfilter
  • Antivirus
  • Intrångsskydd
  • SSL-VPN
  • Underhåll och uppdateringar
  • > 100Mbit UTM-prestanda
  • > 100Mbit VPN-prestanda
  • Funktionsgaranti och utbyte på plats* vid fel
  • Certifierad för IP-telefoni

Priser

• Basbrandvägg 490kr/mån
  • Premiumbrandvägg fr. 690kr/mån
  •  Redundant lösning 2x baspris
  • Loggning Enligt offert

Kontakt

info@interlan.se

0770-33 90 00

www.interlan.se

Installationstid och tillkommande konfigurationsändringar tillkommer enligt ordinarie timpris á 890kr/h.

* Ev. resekostnader tillkommer vid utbyte på plats utanför Gävleborg eller Örnsköldsviks centralort.