Yealink CP960

Uppdaterad: 25 juli, 2022 av Linda Heiskanen

Yealink CP960 är en konferenstelefon som kan köpas direkt från Telavox. Hårdvara som är köpt direkt från Telavox provisionerar automatiskt mot oss, vilket betyder att det inte krävs någon manuell konfigurering. Denna hårdvara behöver bara ström och nätverksuppkoppling för att fungera (förutsatt att enheten är kopplad till en anknytning/användare).

Här kommer lite information om Yealink CP960:

• 5 tums pekskärm
  • HD-ljud
  • Bluetooth
  • PoE (Power over Ethernet)
  • Möjlighet att komplettera med extra mikrofoner (ej via Telavox)

Nedan video visar konferenstelefonen. Notera dock att de extra mikrofonerna (CPW90) inte medföljer eller säljs av Telavox.

Ytterligare information om produkten hittar ni på Yealinks hemsida.

Kontakta oss ifall ni vill beställa Yealink CP960.