Softphone-headset med stöd för samtalskontroll

Uppdaterad: 17 januari, 2024 av Ellinor Niklasson

Telavox softphone stödjer tre olika headset: Poly (Plantronics), Jabra (enbart nyare versioner med mjukvara), EPOS (Sennheiser) and Yealink (enbart för windows). Du kan koppla ditt headset via Telavox softphone genom att gå till Settings > Telephony & Audio > Audio device.

I denna vyn behöver du se till att välja ditt headset i inställningarna Audio input och Audio output.

Under Telefoni & Ljud så behöver du också aktivera "Använd headset reglage för att svara och lägga på samtal"

Felsökning

Om du har problem med ditt headset som är kopplat till Telavox, till exempel om du inte hör den som ringer eller vice versa, försök med följande:

1. Starta om din dator och koppla ut/in ditt headset.
  2. Se till att ditt headset är kopplat till datorn överlag samt Telavox softphone (likt ovan).
  3. Kolla så att ditt headset är uppdaterat genom att ladda ner mjukvaran och se över inställningarna för enheten:
    1. Poly Hub for Poly (Plantronics).
    2. EPOS Connect for EPOS(Sennheiser).
  4. Testa ditt headset med en annan enhet.

Om dessa steg inte hjälper, var vänlig kontakta vår support‍ och informera gällande ditt problem och vad du har gjort.