Yealink T30P

Skapad av FAQ Team

Uppdaterad: 25 maj, 2023 av Linda Heiskanen

Yealink-T30P är vår enklaste telefon men med alla funktioner som en standardanvändare behöver. Denna modell kännetecknas av hög kvalitet och en enkel skärm vilket garanterar överskådlighet och användarvänlighet. Telefonen är mycket enkel att installera.

Vi konfigurerar namn, nummer, klockslag och mer så att ni kommer igång snabbt när ni köper den av oss.

Officiell info finns här.

Översikt

Hur kopplar jag samtal?
Det kan du göra på tre sätt

1. Transferknappen till höger om #.

2. Via displayen.

3. Genom att trycka på #nummer# under samtalet.

Finns BLF? Kan jag se mina kollegor i telefonen?
Nej.

Finns profiler inbyggda så jag kan byta likt Cisco?
Nej.

Finns den med svenska som valbart språk?
Nej.

Kan jag plocka någon annans samtal?
Nej.

Har den LAN-uttag?
Ja.

Har den POE?
Ja.

Vad är dataflödet?
2 x RJ45 10/100M ethernet-portar.

Vilket headset-uttag är det?
Endas RJ9-uttag.

Har den bluetooth?
Nej.

Hur ofta uppdateras den?
En gång i timmen, precis som alla våra andra terminaler.

Hur återställer man den?
Via admin-menyn eller genom att göra följande: Håll in OK-knappen i några sekunder, sedan kommer displayen att visa meddelandet "Reset to Factory". Tryck "OK" igen för att bekräfta återställningen.

Följande headset är testade och fungerar med T30P:

Alla med headset som har en sladd med RJ9-anslutning. Telavox rekommenderar Jabra BIZ 2400 + adapterkabel, vilket vi säljer.

Det fungerar även med Jabra Engage 65 som vi säljer, men svarsknapparna på headsetet kommer inte att fungera, utan man få svara på telefonen.

Telefonen kan fungera med fler headsets än Jabra Engage 65 men det är inget vi kan garantera eller hjälpa med.