Du kan ta bort en användare via vår Adminportalen. Du kan sedan gå till Användare > Konto och logga in. Sedan väljer du den användare du vill ta bort och väljer Ta bort till höger på sidan.
Systemet kommer nu att be dig bekräfta ditt val. Om licensen har en bindningstid kommer den att reserveras för senare användning. Detsamma gäller för de nummer som var aktiva på användaren - de kommer att finnas tillgängliga för dig när du lägger till en ny användare i framtiden.
Om användaren har en obunden licens kommer sidan att fråga dig om du vill ta bort licensen också. Detta händer även om det finns en obunden licens på en annan användare. Om du väljer att ta bort den obundna licensen (det vill säga på en annan användare) kommer systemet automatiskt att byta licenser mellan de två användarna så att en obunden licens tas bort. Den bundna licensen är nu kopplad till användaren som inte togs bort och tidigare hade en obunden licens. Detta är möjligt eftersom licenser inte är kopplade till specifika användare eller nummer, de är flexibla!