Yealink T56a

Yealink är en androidbaserad IP-telefon som är framtaget för företagsanvändare. Den stora skärmen på 7 tum gör telefonen vacker och enkel att använda. Med den inbyggda webbläsare kan man logga in på webbappen och hantera sina profiler.

En välkommen fördel är att Yealink kör Bluetooth 4.0 vilket gör att den har grym räckvidd och stödjer alla headsets på marknaden. Dessutom har den USB så om ditt headset kör med USB-kabel kan du trycka in det direkt i telefonen.

Den stora tydliga skärmen gör att du enkelt kan se upp till 20 kollegor direkt i skärmen utan några sidopaneler.

Telefonen programmeras av oss precis som Cisco 525 så ni behöver inte göra någon manuell på läggning utan allt är plug and play!

Specifikation:

• 7 tums (1024 x 600) färgpekskärm
  • Operativ system: Android 5.1.1
  • Inbyggd Bluetooth 4.0+ för headset och parkoppling för mobila enheter
  • Inbyggd Wi-Fi (802.11b/g/n)
  • USB 2.0-port (2.0 kompatibel) för USB-headset, media och lagringsapplikationer
  • Opus Codec support
  • Upp till 16 VoIP-konton
  • Upp till 5 parts-ljudkonferenser
  • Justerbara vinklar
  • 1 gigabit throughput (Lan-port)

Mer information om produkten hittar ni på Yealinks hemsida.