Videokonferens

I Telavox kan du med ett enkelt knapptryck videochatta med dina kollegor och externa kontakter. Detta kan du göra med upp till 10 personer åt gången och du kan med hjälp av ett tillägg i din webbläsare dela din skärm med personer i videokonferensen.

För att starta en videokonferens loggar du först och främst in Telavox, antingen via klienten direkt på datorn eller via webbläsaren. Navigera till Växeltjänster > Video conference. Genom att skicka länken till en kollega eller extern part ger du personen i fråga möjlighet att gå med din konferens.

Videoconferencing_SWE

Vill du videochatta direkt med en medarbetare kan du enkelt göra detta under Meddelanden > Gå till detaljer

Videoconferencing2_SWE

Välj därefter Join with video