Ring med Tel/Callto länka

När du använder vår softphone via Telavox Desktop och hittar ett telefonnummer du vill ringa på webben eller i ett CRM-system kan du nu bara klicka på numret för att samtalet ska starta. Tidigare var du tvungen att markera, kopiera och klistra in i softphonen för att ringa – nu är samtalet enbart ett klick bort. Vips, så får du som ringer mycket via datorn en betydligt smidigare vardag.

Telefonnumret du vill ringa måste vara länkat i ett Callto eller Tel-format.

Windows 10:
Följ guiden nedan för att aktivera Call to i Windows:

1. Gå till Windows -> Settings
  2. Välj Apps
  3. Välj Default apps -> default apps by protocol
  4. Scrolla ner till TEL (och/eller CALLTO) -> Choose a default
  5. Välj Telavox

Instruktion med bilder:

1. Windows -> Settings

2. Apps

support-telavox-comhcarticle_attachments360022472213step_2-1

3. Default apps -> Choose default apps by protocol

support-telavox-comhcarticle_attachments360021537574step_3-1

4. Scrolla ner till TEL (och/eller CALLTO) -> Choose a default

support-telavox-comhcarticle_attachments360022472233step_4-1

5. Välj Telavox

Callto_Telavox