VoLTE for iPhone

Skrevet av Shawn Ketabchi

Sist oppdatert: September 11th, 2024 by Shawn Ketabchi

Hvordan aktiverer jeg VoLTE på iPhone?

Sørg for at du har oppdatert telefonen til den nyeste programvareversjonen.

Etter å ha startet telefonen på nytt, følg trinnene nedenfor for å aktivere VoLTE:

1. Åpne Innstillinger- appen og velg Mobildata
  2. Velg Alternativer for mobildata
  3. Velg Stemme og data
  4. Velg 4G eller 5G og aktiver VoLTE

Husk at trinnene kan variere avhengig av telefonmodell, doble SIM-kort osv.

Hvordan vet jeg at VoLTE fungerer?

Hvis du ringer med VoLTE betyr det at du bruker 4G (LTE )-nettverket under samtalen, i stedet for 2G eller 3G. På grunn av dette bør du kunne se 4 G- symbolet på telefonen mens du er i en samtale. Du skal også kunne bruke mobildataene dine under samtalen.

Husk at telefonen automatisk bytter mellom 2G/3G og 4G (LTE) avhengig av din nåværende tilkobling til hvert nettverk.

Samtale venter

For å få full samtale venter -funksjonalitet må du aktivere den i Telavox-mobilappen. Dette gjøres i Telavox-appen under Innstillinger > Generelt > Samtale venter .

Hvis du ikke vil ha noen samtale venter-funksjonalitet i det hele tatt, sørg for å deaktivere den på både telefonen og i Telavox-appen.

Følg trinnene nedenfor for å justere samtale venter på iPhone:

1. Åpne Innstillinger -appen
  2. Velg Telefon
  3. Velg Samtale venter

Hvordan aktiverer jeg WiFi-anrop?

1. Åpne Innstillinger- appen og velg Mobildata
  2. Velg Wi-Fi
  3. Slå deretter på Wi-Fi-anrop på denne iPhone