Telefonsvarer

Skrevet av FAQ Team

Sist oppdatert: May 13th, 2024 by Linda Heiskanen

I Telavox-appen under Innstillinger > Telefonsvarer kan du velge hvilken lyd som skal spilles av når du er opptatt eller ikke kan svare på et anrop. Du kan også under Innstillinger > Varslinger endre hvordan du ønsker å bli varslet, for eksempel via e-post, SMS eller hvorfor ikke begge deler?

For å spille inn en ny lyd, kan du velge Mine lyder > Last opp en ny lyd, eller ringe telefonsvareren på nummeret 133 og deretter trykke 9.

Hvis du trykker på Krev pålogging, kan du angi det slik at du må taste inn en kode for å få tilgang til talepostene dine. Under samme fane finner du også din eksisterende kode.

For å lytte til talesvaret ditt fra internnummeret ditt, ring 133. Hvis du vil lytte til talesvaret ditt fra en annen telefon, ring 0770339922. Fra utlandet, ring +46770339922.

For å laste opp en ny lyd kan du enten laste opp lyden direkte via datamaskinen din, eller velge ett av de to andre alternativene, som er: Ring fasttelefonen min og ta opp en lyd eller Ring mobilen min og ta opp en lyd . Når du velger ett av disse alternativene vil Telavox ringe deg og du vil da motta instruksjoner om hvordan du tar opp lyden. Når du har avsluttet samtalen, vil lyden bli lagt til listen under Mine lyder.

Du har også muligheten til å legge til flere alternativer som spilles av når noen havner i talepostkassen din. Trykk på Aktive alternativer nederst på listen og nedenfor finner du alternativer å legge til.

Trykk 1 for å legge igjen en melding

Personen som ringer deg og havner i talepostkassen vil ha muligheten til å trykke 1 for å legge igjen en melding i talepostkassen din.

Trykk på 2 for å holde deg på linjen

Personen som ringer deg og det er opptatt får muligheten til å vente til du er ledig ved å trykke 2.

Trykk 3 for å bli ringt tilbake automatisk når personen er ledig

Du og den som ringte deg blir automatisk oppringt etter at samtalen du var i ved første anledning er avsluttet.

Trykk 9 for å bli sendt videre til operatøren

Du får muligheten til å legge inn et telefonnummer som den som ringer du kan trykke 9 for å bli viderekoblet til. Her kan du skrive inn hvilket nummer du ønsker at personen skal videresendes til og ikke trenger å være innenfor bedriften.