Werkuren

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

U kunt uw werktijden plannen in uw Google- of Microsoft-agenda, maar als u er geen heeft of deze niet wilt gebruiken, kunt u uw werktijden plannen via de Telavox-applicatie, in Instellingen > Werkuren.

Lijstweergave
Hier kunt u uw werktijden en profielen Beschikbaar en Afwezig voor de dag instellen om van maandag tot vrijdag dag per dag te worden geactiveerd, afzonderlijk voor elke dag.

U kunt andere evenementen toevoegen via Instellingen > Werkuren > Overige evenementen en selecteren hoe ze actief moeten zijn.

Grafische weergave
Dit is een kalenderoverzicht voor de geplande evenementen. U kunt ook meer evenementen toevoegen en bewerken door op een specifiek evenement of een vrije ruimte in de kalender te klikken. U kunt profielen ook slepen en neerzetten in de kalender erboven.

Door op agenda wissen te klikken, verwijdert u alle evenementen in de kalender.