PBX-diensten

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Zet telefonische vergaderingen en videoconferenties op en werk met de wachtrijen en kanalen van uw organisatie op het tabblad PBX-services .

Mijn diensten

Conferentiegesprekken - maken, uitnodigen en deelnemen

In Mijn diensten vindt u informatie over uw vergadernummer en pincode. U kunt deelnemers via e-mail uitnodigen en rechtstreeks vanuit de app deelnemen aan uw conferentie.

• Als u met video wilt deelnemen aan de conferentie, klikt u eenvoudig op de knop Deelnemen .
  • Als u telefonisch aan de conferentie wilt deelnemen, kunt u het nummer en de pincode van de conferentie controleren wanneer u naar beneden scrolt op de pagina.
  • U kunt deelnemers ook uitnodigen met een vooraf ingevulde telefonische conferentie-e-mailuitnodiging met alle relevante informatie over de vergadering, inclusief conferentienummers en pincode. E-mail de uitnodiging naar de deelnemers door op de knop Verzenden als e-mail te klikken.
  • Als u internationale deelnemers heeft, kunt u alle internationale conferentienummers vinden via de link Bekijk alle internationale conferentienummers .

IVR

IVR laat u zien welke IVR's u actief heeft in uw organisatie. Hier kun je het nummer terugvinden, evenals welke openingstijden ze hebben.

Wachtrijsystemen

Met wachtrijsystemen kan uw organisatie inkomende oproepen verdelen naar verschillende wachtrijleden. Door een wachtrijnaam te selecteren, kunt u de details voor die wachtrij zien.

U kunt in- en uitloggen in de wachtrijen, zien hoeveel oproepen er in de wachtrij staan, wie is ingelogd en wie de bellers zijn. Daarnaast kunt u realtime statistieken voor de wachtrij zien, zoals de huidige antwoordratio.

Live chats

Het gedeelte livechats toont u de livechats, ook wel Telavox-widgets genoemd, die aan uw website zijn toegevoegd. Hier kun je statistieken terugvinden en zien wie er is ingelogd en welke openingstijden deze heeft.

Gedeelde extensies

Gedeelde extensies tonen u de extentions, bijvoorbeeld  uw faxsysteem of parlefoon.