Notificatie instellingen

Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen hoe en waar u uw meldingen ontvangt. Moeten meldingen in de mobiele app of in uw desktop- en webapp staan?

Auteur FAQ Team

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen hoe en waar u uw meldingen ontvangt. Moeten meldingen weergegeven worden in de mobiele app of in uw desktop- en webapp komen?

Meldingen op basis van profiel
U kunt uw account ook zo instellen dat u geen meldingen accepteert wanneer bepaalde profielen zijn geactiveerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meldingen te ontvangen wanneer u Beschikbaar bent, maar niet wanneer u de profielen ' Vandaag niet aanwezig' of ' Lunch ' hebt geactiveerd.