Oproepopname instellen

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Ellinor Niklasson

Onze gespreksopnamefunctie geeft u de mogelijkheid om uw gesprekken op te nemen. Als u toestemming heeft van de beheerder van uw bedrijf om uw gesprekken op te nemen, kunt u dit activeren in Instellingen > Oproep opnemen.

U kunt er ook voor kiezen om alleen gesprekken op te nemen wanneer specifieke profielen actief zijn. Activeer hiervoor de knop Bewerken op profiel in het onderste deel van het scherm. Vervolgens kun je kiezen wanneer je gesprekken worden opgenomen.

Opnames van gesprekken worden twee jaar bewaard, neem contact op met onze support als u deze periode wilt inkorten.

Waar u uw opgenomen gesprekken kunt vinden

Als u gespreksopname hebt ingeschakeld, kunt u uw gespreksopnamen vinden op het tabblad geschiedenis en door op het gesprek te klikken waarvan u de gespreksopname wilt beluisteren. Hier kunt u ook de opname downloaden.