Voicemailinstellingen

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

In de Telavox-app, onder Instellingen > Voicemail , kun je kiezen welk geluid wordt afgespeeld wanneer je in gesprek bent of niet kunt opnemen. Onder Instellingen > Meldingen kun je kiezen hoe je meldingen ontvangt. Via e-mail, sms of waarom niet allebei?

Om een nieuw geluid op te nemen, kun je ofwel naar Mijn geluiden > Nieuw geluid uploaden gaan of je voicemail bellen op nummer 133 en vervolgens op 9 drukken.

Om een nieuw geluid te uploaden, kunt u het geluid rechtstreeks vanaf uw computer uploaden of een van de andere twee alternatieven kiezen, namelijk: Bel mijn vaste lijn en neem de audio op of Bel mijn mobiel en neem de audio op . Wanneer u een van deze kiest, belt Telavox u en krijgt u instructies over hoe u het geluid opneemt. Nadat u het gesprek hebt beëindigd, wordt het geluid automatisch toegevoegd aan de lijst in Mijn geluiden.