Verbonden diensten

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

In de Telavox-app kunt u uw Google- of Microsoft-agenda integreren. Dit betekent dat u uw agenda en contacten kunt synchroniseren vanuit uw account met Telavox.

U begint met het maken van de integratie door naar Instellingen > Verbonden services te gaan en vervolgens op Google of Microsoft te klikken, afhankelijk van het account dat u met Telavox wilt verbinden.

Wanneer u een van de alternatieven heeft geselecteerd, verschijnt er een pop-upvenster dat u begeleidt om door te gaan met de integratie - hier moet u inloggen met uw Google- of Microsoft-account. Nadat u bent ingelogd, zal de pagina u informeren over de succesvolle aanmelding en u vragen om terug te keren naar de Telavox-app.

Vervolgens kunt u selecteren wat u met Telavox wilt synchroniseren: uw contacten, agenda of Drive - of waarom niet allemaal!

Agenda-integratie

Nadat u uw agenda hebt geselecteerd om te synchroniseren met Telavox, heeft u de kans om vergaderingen automatisch te activeren wanneer u een agenda-evenement heeft met meer dan één persoon. Dan wordt je profiel automatisch op Meeting gezet.

Als u specifieke profielen geactiveerd wilt hebben tijdens bepaalde kalendergebeurtenissen, moet u het volgende doen:

1. Ga naar het profielnummer voor het profiel dat u wilt activeren in Instellingen > Profielen > Profielnummers weergeven .
2. Selecteer het nummer dat wordt weergegeven voor het profiel dat u wilt gebruiken.
3. Ga naar de afspraak van uw Google- of Microsoft-agenda waarmee u het profiel wilt gebruiken.
4. Schrijf status:[profielnummer] naar de notities van de agendagebeurtenis, bijv . status:1 voor Lunchprofiel of status:2 voor Vergaderingsprofiel.
5. Sla op en u bent klaar om te gaan!

Houd er rekening mee dat u de statustekst voor of na de notities in de kalenderbeschrijving kunt schrijven, zolang er voor en na de statustekst  één rij leeg is.

Contacten

Als u ervoor kiest om uw contacten te synchroniseren vanuit uw Google- of Microsoft-account, worden ze weergegeven in uw lijst met contacten , onder Externe contacten.

Bekijk hier meer instructies voor Google-accounts.

Raadpleeg hier meer instructies voor Microsoft-accounts.