Bedrijfsstatus

Verwijderen

Als u onze huidige bedrijfsstatus wilt bekijken, kunt u dat doen op: status.telavox.com

Door op de statuspagina op de knop SUBSCRIBE te drukken, kunt u zich abonneren om op de hoogte te worden gehouden via bijvoorbeeld e-mail of sms als onze services verminderde functionaliteit ondervinden.

Alle Telavox systemen worden 24/7/365 gemonitord. Bij afwijkingen of systeemalarmen staat onze operationele organisatie binnen enkele minuten klaar om maatregelen te nemen, waardoor we deze zaken vaak al hebben afgehandeld voordat onze gebruikers er last van ondervinden.