Chatten met collega's

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Door op het tweede pictogram van links in de linkerbovenhoek te klikken, krijgt u toegang tot de Telavox-chat.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt chatten in Telavox:

1. Met één of meerdere collega's
Als u met een collega wilt chatten, kunt u dit doen door op de naam van uw collega en het kleine tekstballonpictogram Bericht verzenden te klikken.

2. Door een openbare chatroom te maken
Openbare chatrooms zijn bijvoorbeeld specifieke onderwerpgerelateerde chatrooms die voor iedereen in uw Telavox-omgeving toegankelijk zijn. Chatrooms zijn goed voor het delen van informatie die belangrijk is voor uw collega's. Zo wordt het makkelijker om informatie met de juiste mensen te delen.

U, als gebruiker, kunt selecteren van welke chatrooms u deel wilt uitmaken.

Zo maak je een openbare chatroom aan:

Selecteer in de chatweergave het extra menu door op het icoontje met de drie kleine puntjes te klikken. Selecteer vervolgens Deelnemen aan openbare room en klik op Nieuwe openbare room aanmaken. Door de chat een naam te geven, ben je klaar om te gaan! Voel je vrij om er ook een foto en beschrijving voor toe te voegen.

Je kunt een bericht maken in je openbare chatroom door op het pictogram Bericht aanmaken aan de linkerkant van het tekstvak te klikken - alle andere chatroomleden kunnen het zien, erop reageren of het leuk vinden.

Als u een bijlage wilt verzenden, klikt u op het paperclip pictogram naast het pictogram Bericht maken.

Alle berichten en bijlagen die in de chat worden verzonden, zijn beveiligd en alleen zichtbaar voor de chatleden.