Een nieuwe gebruiker toevoegen

Hoe voeg je een nieuwe gebruiker toe in Telavox?

Auteur Shawn Ketabchi

Laatst bijgewerkt: 9 februari, 2024 door Linda Heiskanen

Hoe voeg je een nieuwe gebruiker toe in Telavox?

Beheerders kunnen dit doen via het beheerdersportaal.

Dit zijn de stappen om een nieuwe gebruiker toe te voegen:

1. Ga naar het tabblad Gebruikers, klik op Nieuwe gebruiker en vervolgens op Gebruiker aanmaken.

3. Vul de naam en het e-mailadres in.

Verwijderen

Opmerking!

Als uw Telavox-omgeving gebruikers heeft in meer dan één land, kunt u na het geven van een naam en e-mailadres aan uw nieuwe gebruiker een land voor de gebruiker selecteren, evenals een taal voor de Telavox-applicatie en een factuurplaats.

E-mail is optioneel en kan later worden toegevoegd via Account en login.

Bij een onboarding mail kan de gebruiker zijn eigen wachtwoord instellen.

3. selecteer het land en de facturatielocatie voor de gebruiker

4. Kies een Gebruikerslicentie, en bindingstijd hiervoor.

• Gratis = Gebruikers die oproepen van de PBX naar hun privé mobiele nummers kunnen aannemen
  • Fixed = Gebruikers die een eigen vast nummer hebben en uitgaande gesprekken kunnen voeren (via softphone/mobiele app), en ook kunnen kiezen welk nummer ze willen tonen bij een uitgaand gesprek (een privé mobiel nummer kan ook gekoppeld worden aan de gebruiker) .

5. Kies Telefoonnummers.

Nummer kopen = Kies een nieuw nummer uit onze nummerbank.

Kies een bestaand nummer = Selecteer een nummer dat al in het bezit is van uw bedrijf, of eerder is gebruikt.

6. Kies Aanvullende diensten.

7. duid aan of de gebruiker lid moet zijn van een gepaalde groep

8. Dan hoef je alleen nog maar de bestelling te controleren en te bevestigen!