Account en login

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

Account en aanmelding zijn te vinden onder de sectie Gebruikers in het beheerdersportaal.

Het belangrijkste dat u kunt doen onder Account en aanmelding, is een e-mailadres toevoegen aan een gebruiker en een e-mail verzenden om het wachtwoord van een gebruiker opnieuw in te stellen en een introductie-e-mail te verzenden.

Hier kunt u ook een gebruiker verwijderen.

De pagina laat ook zien waneer de verschillende gebruikers de laatste keer bij Telavox hebben ingelogd, evenals vanaf welke app (browser, desktop of mobiele app) ze zich hebben aangemeld.