Bestemmingen op de grijze lijst

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Linda Heiskanen

We gebruiken iets dat we Grey-listed-bestemmingen noemen om uitgaande oproepen naar bepaalde landnummers te beperken en dit is er als een vangnet voor onze klanten tegen mogelijke fraudepogingen. Bestemmingen op de grijze lijst worden automatisch toegevoegd voor gebruikers, maar het is mogelijk om uitzonderingen toe te voegen voor landen of de functie geheel te verwijderen als u dat wenst.

Als beheerder kunt u wijzigingen aanbrengen via de Admin Portal door naar GebruikersCall Routing te gaan. Nadat je hebt geselecteerd voor welke gebruiker je de wijzigingen wilt aanbrengen, kun je op het potlood naast Bestemmingen in de grijze lijst klikken om bestaande instellingen te wijzigen en uitzonderingen toe te voegen voor landen of nummers die de gebruiker moet kunnen bellen. Dit kan in de vorm van een volledig telefoonnummer, of alleen een landcode als de gebruiker alle telefoonnummers in een land moet kunnen bellen (bijv. +47 voor Noorwegen):

Als u in plaats daarvan de bestemmingen op de grijze lijst volledig wilt verwijderen, klikt u gewoon op de prullenbak ernaast:

In sommige gevallen zijn deze blokkades ook te vinden in het onderliggende systeem van Telavox, dus als uw wijzigingen niet werken, hoewel u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, raden we u aan contact op te nemen met Telavox Support‍ voor advies.