Teruggave van hardware

Laatst bijgewerkt: 30 januari, 2024 door Ellinor Niklasson

Voordat u hardware retourneert, moet u de hardware zelf oplossen door de basisstappen voor probleemoplossing online (of in de handleiding) te volgen. Bijvoorbeeld opnieuw opstarten, fabrieksinstellingen herstellen of verschillende netwerken proberen enz. Neem contact met ons op over het probleem dat u ondervindt voordat u de hardware retourneert.

Raadpleeg dit artikel voor het oplossen van problemen met een Gigaset C530 of A690.

Wanneer u hardware retourneert, stuur deze dan met het volgende adres en informatie:

Telavox
Att: Problemen oplossen
Stora Varvsgatan 6A
21119 Malmö
Zweden

Het is belangrijk dat u ook uw bedrijfsnaam aan het pakket toevoegt en ook een boodschap-ID of persoon waarmee u contact hebt gehad bij Telavox over de retourzending.

De garantieperiodes zijn als volgt:

Yealink / Gigaset / Cisco / Pingcom (Eltek) - 1 jaar

Jabra-headsets en Android-telefoons - 2 jaar

Apple behandelt het oplossen van problemen met iPhones, dus ze moeten niet naar ons worden verzonden, maar hier worden afgehandeld.