Puhelunsiirto

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Voit siirtää puheluita Telavox-sovelluksessa joko puhelun aikana tai määrittää automaattiset siirrot tiettyjä tilanteita varten.

Puhelun aikana

Voit siirtää puhelun joko

A) napsauttamalla kollegasi nimen vieressä olevaa pientä puhelinkuvaketta tai

B) napsauttamalla siirtopainiketta puhelumodaalissa tai

C) syöttämällä numero hakukenttään ja painamalla Siirto/Puhelu

Kun olet siirtämässä puhelua, voit valita joko Suora siirto tai Välipuhelu.

Suora siirto tarkoittaa sitä, että puhelu ohjataan suoraan sinulta valitsemaasi numeroon.

Välipuhelu tarkoittaa sitä, että soittaja laitetaan odottamaan linjalle, jotta pääset juttelemaan sen henkilön kanssa, jolle haluat siirtää puhelun. Välipuhelun aikana voit valita Valmis, jolloin puhelu siirretään tai Peruuta, jolloin palaat keskustelemaan soittajan kanssa.

Automaattiset uudelleenohjaukset

Halutessasi voit määrittää automaattiset uudelleenohjaukset kun olet varattu ja/tai et vastaa määritetyn ajan kuluessa (oletusasetus on 30 sekuntia).

Asetukset > Saapuvat puhelut > Jos varattu/Jos ei vastausta > Siirrä toiseen numeroon

Kohdassa Siirron kohdenumero voit valita kollegan tai syöttää ulkoisen numeron, jolle haluat puhelun ohjautuvan

Mikäli haluat hallinnoida näitä asetuksia profiilikohtaisesti, voit valita sivun oikeasta alakulmasta Muokkaa profiilin mukaan