Työajat

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Voit ajastaa työaikasi Telavoxiin integroimalla Google- tai Microsoft-kalenterisi sen kanssa, mutta jos sinulla ei ole Google- tai Microsoft-tiliä tai et halua integroida sitä Telavoxin kanssa, voit ajastaa työaikasi Telavox-sovelluksen kautta kohdassa Asetukset > Työajat.

Luettelonäkymä
Täällä voit asettaa työaikasi ja profiilisi Käytettävissä sekä Lähtenyt kotiin aktivoitavaksi päivä kerrallaan maanantaista perjantaihin, halutessasi joka päivälle eri ajankohdin.

Voit lisätä muita tapahtumia kohdasta Asetukset > Työajat > Muut tapahtumat ja valita, miten ne ajastetaan.

Graafinen näkymä
Tämä on kalenterikatsaus aikataulutettuihin kalenteritapahtumiisi. Voit myös lisätä siihen tapahtumia ja muokata niitä napsauttamalla tiettyä tapahtumaa tai vapaata tilaa kalenterissa. Voit myös vetää ja pudottaa profiileja kalenterin alla olevasta listauksesta aina suoraan kalenteriin.

Napsauttamalla Tyhjennä kalenteri -painiketta, poistat kaikki tapahtumat kalenteristasi.