Profiilien hallinta järjestelmänvalvojalle

Author Roland David

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Yksi Telavoxin tärkeimmistä toiminnoista on profiilit.

Mihin profiileja käytetään?

• Voit näyttää, oletko tavoitettavissa vai et
  • Voit valita, mikä numero näytetään soiton kohteelle, kun soitat puhelun.
  • Voit valita, mitä pitäisi tapahtua, jos olet jo puhelussa kun sinulle saapuu toinen puhelu, tai et ole vastannut puheluun tietyn ajan kuluessa
  • Voit valita, lähetetäänkö saapuvat puhelut matkapuhelimeesi, lankapuhelimeesi vai molempiin
  • Jos lisäpalvelu nauhoitetut puhelu on käytössä, voit valita profiilikohtaisesti, onko toiminto aktiivinen vai ei
  • Jos sinulla on CC Pro -lisäpalvelu, voit sallia yhteiskuuntelun profiileissa ja myös valita, pitäisikö tiettyjen profiilien olla taukoprofiileita

Järjestelmänvalvojana voit muuttaa kollegoidesi profiiliasetuksia.
Pääset hallintaportaalin profiiliasetuksiin kohdassa Käyttäjät > Profiilit. Sieltä löydät profiileille samat asetukset kuin käyttäjillä itsellään on, mutta hallintaportaalissa voit muokata useita profiileja kerralla - tai luoda uuden profiilin kaikille yrityksen jäsenille samalla kertaa.

Profiilit

Kun olet valinnut vähintään yhden käyttäjän, oikealle tulee näkyviin laatikko, jossa voit tehdä kaikki profiilimuutokset. Alta voit lukea asetuksista tarkemmin:

Yleisasetukset
Täällä näet profiilin nimen, sen profiilinumeron ja tilan. Tila määrittää, onko käyttäjä vihreä vai harmaa merkitty esim. tietokonesovelluksessa ja mobiilisovelluksessa, mikä kertoo onko käyttäjä tavoitettavissa puheluihin vai ei. Voit myös valita profiilin oletuspituuden ja kalenterin prioriteetin.

Lähtevien puheluiden näytetty numero
Valitse, mikä numero näytetään, kun käyttäjä soittaa lähteviä puheluita. Lankapuhelimesta tarkoittaa puheluita Telavox-tietokonesovelluksesta, selainsovelluksesta tai lankapuhelimista, kun taas Matkapuhelimesta tarkoittaa puheluita käyttäjän mobiililaitteesta.

Puhelu matkapuhelinnumeroon
Valitse, käsitelläänkö käyttäjän matkapuhelinnumeroon saapuvat puhelut samalla tavalla kuin lankapuhelinnumeroihin saapuvat puhelut vai yhdistetäänkö ne vain suoraan matkapuhelimeen.

Puhelut lankapuhelinnumeroon
Valitse, minne puhelu menee, jos joku soittaa käyttäjän kiinteään numeroon: vain lankapuhelimeen, vain matkapuhelimeen, molempiin, tai jos saapuvat puhelut yksinkertaisesti siirretään jonnekin muualle profiilin ollessa aktiivinen.

Käsittely, jos vastausta ei ole
Jos kiireinen -vaihtoehto tarkoittaa, että olet toisessa puhelussa.
Jos ei vastausta -vaihtoehto tarkoittaa, että et ole vastannut puheluun tietyn ajan kuluessa.
Jos katkaistu -vaihtoehto tarkoittaa, että lanka- tai matkapuhelinnumerosi eivät olleet tavoitettavissa tuolloin puhelun saapuessa.

HUOMAUTUS! Älä unohda tallentaa muutoksia, kun olet valmis.

Vaihda ja ajoita profiileja

Jos haluat järjestelmänvalvojana muuttaa tai ajoittaa muiden käyttäjien profiileja, se tehdään verkkosovelluksen , softphone- tai mobiilisovelluksen kautta.

1. Siirry kohtaan Yhteystiedot
  2. Valitse käyttäjä
  3. Napsauttamalla profiilia voit muuttaa käyttäjän nykyistä profiilia
  4. Napsauttamalla kohtaa Aikataulu, voit ajoittaa käyttäjän profiilit kalenteriin

Lisätietoja profiiliasetuksista ja profiilien ajoituksesta saa myös profiilien ja työaikojen oppaistamme.