CC Pro

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 15.11.2023, Linda Heiskanen

CC Pro on Telavoxin lisäpalvelu, jota kehitämme paremmaksi toiminnallisuuksiltaan, mutta tässä on tietoa CC Pron jo olemassa olevista toiminnoista!

Yleiskatsaukseni

Yleiskatsaukseni on Telavox-sovelluksen PBX-palvelut-välilehdeltä löytyvä eräänlainen ohjauspaneeli, joka näyttää yleiskatsauksen jonoistasi ja agenteistasi. Yleiskatsauksessa näet eri statistiikkaa liittyen esimerkiksi kuten kuinka monta puhelua on jonossa, kuinka monta käyttäjää on kirjautunut sisään eri jonoihin ja kuinka monta käyttäjää on käytettävissä, sekä mikä on jonojesi pisin odotusaika. Tähän näkymään pääsevät vain ne käyttäjät, joilla on CC Pro ja valtuus tarkastella tilastotietoja. Lue lisää Yleiskatsaukseni-palvelusta täältä.

Yhteiskuuntelu

Tämän ominaisuuden avulla sinun on mahdollista kuunnella kollegoiden puheluita reaaliajassa. Sekä kuunteleva että kuunneltava tarvitsevat CC Pro -lisäpalvelun. Lue lisää yhteiskuuntelusta täältä.

Puheluwidgetit

Puheluwidget-palvelua käytetään näyttämään lisätietoja puhelusta. Sen avulla voit myös avata selaimessa URL-osoitteen, josta löydät lisätietoa puheluun liittyvistä tiedoista, kuten soittajan numeron. Lue lisää puheluwidgeteistä täältä.

Ylivuotoryhmät

Jos kaikki jonon jäsenet käyttävät CC Prota, voit lisätä heidät jonon ylivuotoryhmään. On mahdollista luoda muutamia erilaisia ryhmiä ja tällä toiminnolla voit valita, kuinka puhelut soivat jonossa.

Takaisinsoittopalvelu

Jos kaikki jonon jäsenet käyttävät CC Pro:ta, toiminto nimeltä takaisinsoittopalvelu on käytettävissä jonoasetuksissa. Jos päätät aktivoida tämän toiminnon, sinun on määritettävä muutama asetus. Katso takaisinsoitto-ohje saadaksesi lisätietoja kyseisestä toiminnosta!

Kun takaisinsoittopalvelu aktivoituu jonossa, on hyvä muistaa, että se ei vaikuta puheluihin vastaamiseen. Riippumatta siitä, käyttävätkö asiakkaasi odotustilaa vai eivät, puhelu soi jonossa normaalisti.

Hyvä tietää

Käyttäjiä, joille ei ole lisätty CC Pro:ta lisäpalveluna, ei voida lisätä jonoon, jossa on joko ylivuotoryhmä tai takaisinsoittopalvelu käytössä - kaikilla näissä jonoissa olevilla käyttäjillä on oltava CC Pro aktivoituna.

Aktivoi profiilit automaattisesti (sekä lisää päättymisaika ja aktivointi epäonnistuneen soittoyrityksen jälkeen)

Yleisin tapa käyttää tätä toimintoa on määrittää profiili, joka aktivoituu puhelun päättymisen jälkeen. Profiili on usein asetettu siten, että se kirjaa käyttäjän ulos jonoista eikä siten lähetä puheluita tälle käyttäjälle. Näin toiminnallisuutta käytetään profiilien automaattisena aktivointina päättymisajalla, joka alkaa puhelun jälkeen.

Profiilien asetuksia säädetään Telavoxin hallintaportaalin kohdassa Käyttäjät > Profiilit (esim. kesto, jonokirjautuminen tai soittajan tunnus).

Päästäksesi profiilien automaattisen aktivoinnin asetuksiin, siirryt jonoon, ja siirrät hiiresi jonon jäsenen päälle, jolloin näkyviin tulee harmaa kynä-kuvake - tämän kautta voit säätää kyseisen käyttäjän asetuksia kyseisessä jonossa. Napsauta tätä painiketta – saat aktivoitua profiileita automaattisesti erillisen ponnahdusikkunan kautta.

Tämän kautta voit valita, mikä profiili aktivoidaan puhelun jälkeen. Nämä vaihtoehdot näkyvät vain käyttäjille, joilla on aktivoitu CC Pro.

On myös vaihtoehto, jonka profiili kannattaa aktivoida, jos jonon jäsen ei vastaa puheluun (menettää puhelun pituuden). Alla oleva kuva näyttää vaihtoehdot, jotka voidaan valita tässä tilanteessa.

Taukoprofiilit

Taukoprofiilit ovat profiileja, jotka voidaan aktivoida painamalla taukopainiketta Telavox-sovelluksessa – näin voit aktivoida profiilin nopeasti ja kirjautua ulos jonoista. Jos haluat muuttaa profiilin taukoprofiiliksi, sinun on siirryttävä Telavoxin hallintaportaalissa kohtaan Käyttäjät > Profiilit. Valitse sitten käyttäjä ja profiili (tai luo uusi). Taukoprofiilin valintaruutu on käytettävissä vain käyttäjille, joilla on CC Pro. Kun olet valmis, muista tallentaa tekemäsi muutokset.

Alla oleva video näyttää, miltä taukopainike näyttää ja miten sitä käytetään.

Ohjauspaneeli

CC Pro:n käyttäjät voivat luoda erilaisia ohjauspaneeleita nähdäkseen, miten heidän jonoillaan ja agenteilla menee koko päivän kuluessa. Voit luoda ohjauspaneelin yhdestä tai useammasta jonosta tai valita, mitkä agentit näkyvät siinä. Näin saat yleiskuvan jonoistasi tai agenteistasi.

Voit luoda ohjauspaneelin Telavox-sovelluksessa siirtymällä kohtaan Asetukset > Dashboards.

Tilastotiedot

Käyttäjillä, joilla on CC Pro, on myös pääsy tilastoihin. Tämä löytyy Telavoxin hallintaportaalin Tilastotiedot-välilehdeltä (näkyy vain, jos sinulla on CC Pro aktivoituna).