Puheluwidgetit

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Puheluwidget-toimintoa käytetään näyttämään lisätietoja saapuvasta puhelusta. Sen avulla voit myös avata URL-osoitteen, joka on mukautettu puheluun liittyviin tietoihin, kuten soittajan numeroon tai jonoon saapuvaan puheluun.

Puheluwidgetejä voidaan hallita suoraan hallintaportaalissa kohdassa Käyttäjät > Puheluwidgetit.

Vain käyttäjät, joilla on lisäpalvelu CC Pro ‍aktivoituna voivat käyttää puheluwidgetejä. Muista myös, että tämä lisäpalvelu sisältää myös monia muita toimintoja!

Kuinka luot puheluwidgetin?

Kun haluat luoda puheluwidgetin, sinun on napsautettava sivun oikeassa ylälaidassa olevaa kohtaa Hallinnoi puheluwidgetejä, ja sitten annettava otsikko ja täytettävä URL-osoite, jota haluat käyttää. Antamasi URL-osoite voi olla mikä tahansa. Se voi olla esimerkiksi numerohakusivu tai CRM-järjestelmäsi.

Kun kirjoitat URL-osoitteen puheluwidgetiin, voit lisätä erilaisia muuttujia, jotka korvataan automaattisesti puheluiden tiedoilla.

Muuttujia, joita voit käyttää, ovat esimerkiksi:
%NUMBER% korvataan soittajan puhelinnumerolla.
%B-NUMBER% korvataan puhelinnumerolla, johon soitettiin.
%C-NUMBER% korvataan jononumerolla tai puhelinnumerolla, josta puhelu uudelleenohjattiin.

Voit luoda puheluwidgetin, joka etsii automaattisesti soittajan numeroon, esimerkiksi suomalaiselle numerohakusivustolle finder.fi, voit lisätä puheluwidgetin seuraavalla URL-osoitteella:
https://www.finder.fi/search?what=%NUMBER%

Kun luot puheluwidgetiä, voit myös valita, avautuuko sivu automaattisesti, kun vastaat saapuviin puheluihin. Jos et halua avata sitä automaattisesti, käyttäjän on napsautettava puheluwidgetiään avatakseen URL-osoitteen. Alla oleva video näyttää, miltä puheluwidget näyttää, kun napsautat sitä puhelun aikana.