Lisäpalvelut

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Järjestelmänvalvojien on mahdollista hallinnoida lisäpalveluita. Jos et ole Telavoxin järjestelmänvalvoja, sinun on otettava yhteyttä järjestelmänvalvojaan, joka voi hallita lisäpalveluitasi.

Lisäpalveluita voidaan lisätä käyttäjille, joilla on joko Fixed- tai Mobile-lisenssi. Käyttäjät, joilla on Free-lisenssi, eivät voi käyttää lisäpalveluita.

Lisäpalveluita voidaan lisätä, kun käyttäjä luodaan, tai niitä voidaan hallinnoida olemassa oleville käyttäjille siirtymällä hallintaportaalin kohtaan Käyttäjät > Lisäpalvelut.

Saatavilla olevat lisäpalvelut ovat seuraavat:

CC Pro

Käytetään laajennettuihin tilastoihin ja jonotoimintoihin. Lue lisää CC Pron ominaisuuksista täältä.‍

CRM-integraatio

Tätä palvelua tarvitaan jotta käyttäjä saa täyden pääsyn CTI-integraatioidemme toimintoihin. Lue lisää integraatioistamme täältä. Nämä integraatiot löytyvät myös hallintaportaalin sovellushakemistostamme. Tämä lisäpalvelu koskee erityisesti CTI-nimisen sovellushakemiston integraatioita.

Contact Lookup

Tätä palvelua tarvitaan, jotta voit nähdä haut Contact Lookup -integraatioista. Voit lukea lisää näistä integraatioista täältä.

EU:n sisäinen puhepaketti

Puhelut EU/ETA:aan vähennetään käyttäjän 3 000 ilmaisesta lähtevästä puheluminuutista (ei koske verkkovierailua).

Nauhoitetut puhelut

Käyttäjän puhelut nauhoitetaan. Muista, että käyttäjälle on lisättävä oikeus kuunnella omia nauhoitettuja puheluitaan. Käyttäjälle voidaan myös antaa oikeus kuunnella Telavox-ympäristönne kaikkia nauhoitettuja puheluita. Voit lukea lisää äänitetyistä puheluista täältä.

Operaattori

Operator on laajempi ohjelma, jota käytetään puheluiden poimimiseen ja siirtämiseen. Jos käyttäjällä on tämä lisäpalvelu, hän voi käyttää erillistä Operator-ohjelmaa.

Kaksoiskortti (saatavana vain mobiililisensseille)

Kaksoiskortti on ylimääräinen fyysinen SIM-kortti, joka jakaa mobiilidatapaketin, joka käyttäjälle on määritelty.

Matkapuhelimen datansiirto (saatavilla vain mobiilikäyttöoikeuksille)

Mobiilidatan lisäpalvelun avulla päätät, kuinka paljon mobiilidataa käyttäjällä on kuukaudessa. Saatavilla olevat eri vaihtoehdot ovat 1 Gt, 5 Gt, 10 Gt, 25 Gt, 50 Gt ja 100 Gt. Mobiilidatapakettia voidaan muokata myös myöhemmin.