Tilaa eSIM Telavox-sovelluksesta

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Huomio!

Allaoleva ohje koskee vain ruotsalaisia liittymiä.

Siirry Telavox-tietokonesovelluksen/selainversiossa kohtaan Asetukset > Mobiili ja valitse sitten eSIM.

Valitse sen jälkeen Tilaa eSIM.

Tämän jälkeen saat QR-koodin , jota käytetään eSIM-korttisi aktivoimiseen. Jos et voi skannata QR-koodia, voit syöttää manuaalisesti aktivointikoodisi , joka näkyy samalla sivulla. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, kun yrität aktivoida eSIM-korttiasi.

Vaihda laite

Jos käytät jo eSIM-korttia, mutta sinun on vaihdettava laitteesi, voit poistaa eSIM-korttisi edellisestä laitteesta (puhelimen asetusten kautta). Voit sitten siirtyä sovellukseemme (verkko/työpöytä) kohdasta Asetukset (hammaspyörä) > Mobiili > eSIM . Jos olet onnistuneesti irrottanut eSIM-kortin edellisestä laitteesta, saat QR-koodisi uudelleen. Lataa sovellus/sivu uudelleen, jos QR-koodia ei näytetä.

Jos sinulla ei ole pääsyä edelliseen laitteeseen tai et jostain syystä näytä QR-koodiasi, voit ottaa meihin yhteyttä ‍ niin poistamme vanhan eSIM-korttisi manuaalisesti, jotta voit tilata uuden. tämän artikkelin aiempien ohjeiden mukaisesti.

Voit lukea lisää Telavox eSIMistä täältä!