Jonotusjärjestelmien ja live-chatin kirjautuminen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Jonotusjärjestelmien ja live-chatin kirjautuminen -kohdassa näet mihin jonoihin sinulla on oikeus kirjautua ja minkä profiileiden aikana haluat olla kirjautuneina näihin jonoihin.

Hallinnoi jonoasetuksiasi

Voit hallita kaikkia jonoihin kirjautumisiasi kohdassa Asetukset > Jonotusjärjestelmien ja live-chatin kirjautuminen. Täällä voit määrittää, minkä profiilien aikana haluat kirjautua tiettyihin jonoihin ja milloin et.

1. Napsauta Muokkaa profiilin mukaan aktiiviseksi
  2. Napsauta haluamasi jonon nimeä
  3. Valitse profiilit, joiden aikana haluat olla kirjautuneena valitsemaasi jonoon