Soittajan tunnuksen valitseminen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Soittajan tunnuksen avulla voit valita, mikä numero näytetään henkilöille, kun soitat heille. Tämä voi olla lankapuhelinnumerosi tai matkapuhelinnumerosi. Lisäksi voit asettaa soittajan tunnuksen erilailla eri profiileihin mikäli niin haluat. Voit esimeriksi näyttää matkapuhelinnumeroasi soittaessasi, kun olet vaikkapa lähtenyt töistä kotiin (esimerkiksi Lähtenyt kotiin -profiili), tai kun olet lomalla (esimerkiksi Loma-profiili).

Käytettävissä-profiilin oletusasetus on näyttää lankapuhelinnumeroasi soittaessasi Telavox-tietokonesovelluksesta tai matkapuhelimesta. Profiileiden Lähtenyt kotiin, Sairas, tai Loma ollessa aktiivisena, näytetään ulospäin matkapuhelinnumerosi.

Soittajan tunnuksen muuttaminen profiilikohtaisesti

1. Siirry kohtaan Asetukset > Soittajan tunnus
  2. Aktivoi sivun alalaidassa oleva kohta Muokkaa profiilin mukaan
  3. Napsauta kohtaa Lankapuhelin, Matkapuhelin tai Tekstiviesti
  4. Valitse luettelosta haluamasi soittajan tunnus. Tämä numero näytetään, kun soitat matkapuhelimesta tai lankapuhelimesta tai lähetät tekstiviestin.