Tilaa uusia numeroita

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Järjestelmänvalvojana voit tilata ja ostaa uusia numeroita. Tämä voidaan tehdä hallintaportaalin osiossa Puhelinnumerot. Jos yrityksesi on kansainvälinen, muista valita oikea maa vasemmasta yläkulmasta, jotta saat oikean maan numerot. Napsauta sen jälkeen plusmerkkiä oikeassa alakulmassa. Napsauta sitten ostoskoria Hanki uusia numeroita -kohdan vieressä.

Hanki uusia numeroita

Kun olet valmis, valitse etsimäsi numerotyyppi (lankapuhelinnumero tai matkapuhelin). Valitse sitten haluamasi suuntanumero.

Järjestelmä näyttää sinulle kaikki saatavilla olevat numerot ja niiden hinnat. Kun olet valinnut numeron tai numeroblokin, napsauta Tilaa, ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi numerot, ja napsauta Jatka. Tämän jälkeen saat tilausvahvistuksen, joten tarkista vielä kerran, että tiedot ovat oikein.

Kun tilauksesi näyttää oikealta, merkitse valintaruutu Hyväksyn yleiset ostoehdot ja valitse Vahvista. Nyt numerot on lisätty Telavox-ympäristöösi, josta voit valita ne käytettäväksi.