Yhteystietojen massamuokkaus

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Voit massamuokata Telavox-sovelluksesi yhteystietoja hallintaportaalin Osoitekirjan kautta. Voit ladata excel-tiedoston CSV- tai VCF-muodossa ja sen avulla tuoda haluamasi yhteystiedot Telavox-sovellukseen. Voit ladata mallin täältä. Alla esimerkki CSV-tiedostosta, jolta sen tulisi näyttää kun lataat sen hallintaportaaliin:

Voit lisätä erilaisia sarakkeita mielesi mukaan, jotta saat tuotua tarvitsemasi yhteystiedot.

HUOMAUTUS:

Jos sinulla on numeroarvo, sinun on asetettava muoto pelkäksi tekstiksi korostamalla solut numeroilla ja valitsemalla sitten Valitse muoto > Numero > Pelkkä teksti.

Kun olet valmis, sinun on tallennettava tiedosto CSV-muodossa (Tiedosto > Lataa > Pilkuilla erotetut arvot).

Pääset massamuokkaustoiminnallisuuteen hallintaportaalin etusivulta kohdasta Osoitekirja > Joukkomuokkaa yhteystietoja. Löydät lisäohjeita linkkien takaa kohdasta CSV-tiedostojen ohjeistukset ja VCF-tiedostojen ohjeistukset.

1. Napsauta Valitse tiedosto ja valitse CSV-tiedosto, josta haluat ladata yhteystiedot
2. Uusi näkymä avautuu, jossa voit valita ladattavat tiedot
3. Tässä sinun on varmistettava, että olet:

I. Valinnut kaikki tuotavat sarakkeet kohdassa Tuotavat sarakkeet
II. Muuttanut sarakkeiden valikot vastaamaan niiden sisältöä
III. Valinnut, haluatko yhteystietojen olevan henkilökohtaisia tai jaettuja.

4. Napsauta sitten Tuo.
5. Homma on kunnossa! Järjestelmä ilmoittaa sinulle ilmoituksella Yhteystiedot on ladattu onnistuneesti, kun tiedosto on luettu ja ladattu Telavoxiin. Riippuen siitä, lähetitkö nämä yhteystiedot henkilökohtaiseen osoitekirjaasi vai jaettuina myös kollegoillesi, voit tarkastella niitä kohdassa Hallinta > Osoitekirja > Jaetut yhteystiedot tai Yksityiset yhteystiedot.