Yealink CP960

Tekijä FAQ Team

Päivitetty: 04.09.2023, Linda Heiskanen

Yealink CP960 on konferenssipuhelin, jonka voi ostaa suoraan Telavoxilta. Suoraan Telavoxilta ostetut laitteet toimitetaan meille automaattisesti, mikä tarkoittaa, että manuaalista konfigurointia ei tarvita. Tämä laitteisto tarvitsee vain virran ja verkkoyhteyden toimiakseen (edellyttäen, että se on kytketty käyttäjään/laajennukseen).

Tässä vähän lisätietoa Yealink CP960:stä:

• 5 tuuman kosketusnäyttö
  • HD-ääni
  • Bluetooth
  • PoE (Power over Ethernet)
  • Mahdollisuus täydentää lisämikrofoneilla (ei Telavoxin kautta)

Alla olevalta videolta löytyy lisätietoa konferenssipuhelimesta. Huomaa, että lisämikrofonit (CPW90) eivät sisälly toimitukseen, eikä niitä ei voi ostaa Telavoxin kautta.

Lisätietoa tuotteesta löytyy Yealinkin verkkosivuilta.