Saapuvien puheluiden hallinta

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Telavox-sovelluksen asetuksissa, Saapuvat puhelut -osiossa, päätät, miten lanka- tai matkapuhelinnumeroosi soittaminen toimii. Jos esimerkiksi joku soittaa sinulle lankapuhelinnumeroosi, voit ohjata puhelut siten että sekä matkapuhelimesi että lankapuhelimesi (Telavox-tietokonesovellus tai selainversio) soi.

Saapuvat puhelut eri profiileille
Voit määrittää eri profiileille erilaisia asetuksia siten, että esimerkiksi Lounas-profiilin ollessa aktiivisena sekä matkapuhelimesi että lankapuhelimesi soi.