Puhelunauhoitusten määrittäminen

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Puhelunauhoitus-lisäpalvelumme antaa sinulle mahdollisuuden nauhoittaa puheluitasi. Jos sinulla on yrityksesi järjestelmänvalvojalta lupa nauhoittaa puhelusi, voit aktivoida sen kohdassa Asetukset > Puhelun tallennus.

Voit myös tallentaa puhelut vain, kun tietyt profiilit ovat aktiivisia. Voit tehdä tämän aktivoimalla Muokkaa profiilin mukaan -painikkeen näytön alaosasta. Sitten voit valita, milloin puhelusi tallennetaan.

Puhelunauhoitteita säilytetään kaksi vuotta, ota yhteyttä tukeemme, jos haluat lyhentää tätä ajanjaksoa.

Mistä löydät nauhoitetut puhelusi

Jos sinulla on ollut puhelunauhoitus päällä, löydät puhelutallenteet Puheluhistoria- välilehdeltä ja napsauttamalla puhelua, jonka puhelutallenteen haluat kuunnella. Täältä voit myös ladata tallenteen.