Puheluohjauksella tuetut kuulokkeet Telavox-sovellukselle

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Telavox-sovellus tukee neljää eri kuuloketyyppiä, joissa on puhelunhallinta: Poly (Plantronics), Jabra (vain uudemmat ohjelmistoversiot), EPOS (Sennheiser) ja Yealink (vain Windowsille tällä hetkellä). Voit liittää kuulokkeet Telavox-ohjelmistopuhelimen kautta valitsemalla Asetukset > Puheluasetukset ja äänet > Ääniasetukset.

Tässä näkymässä sinun on valittava käyttämäsi kuulokemikrofoni Äänen sisään- sekä Äänen ulostulo -kohdissa.

Puheluasetukset ja äänet -kohdassa sinun on myös aktivoitava kohta Vastaa puheluihin tai katkaise ne kuulokkeen ohjaimilla.

Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia Telavoxiin yhdistetyn kuulokemikrofonin kanssa, esimerkiksi et kuule soittajaa tai päinvastoin tai et näytä saavan kuulokkeen puhelusäätimiä toimimaan, kokeile näitä vianetsintävaiheita:

1. Käynnistä kuulokkeet/tietokone uudelleen
  2. Varmista, että kuulokemikrofoni on liitetty tietokoneeseen ja Telavox-ohjelmistopuhelimeen (kuten mainittu yllä)
  3. Varmista, että kuulokkeet ovat ajan tasalla lataamalla siihen ohjelmisto ja tarkistamalla sen asetukset
    1. Jabra Direct Jabralle
    2. Poly Hub for Poly (Plantronics)
    3. EPOS Connect EPOS:lle (Sennheiser)
  4. Testaa kuulokkeita toisella laitteella

Jos nämä vaiheet eivät auttaneet sinua, ota yhteyttä tukeemme ‍ja kuvaile ongelmasi heille sekä mitä vianmääritystä olet kokeillut itse.