Jabra Engage 75

Tekijä FAQ Team

Päivitetty: 04.09.2023, Linda Heiskanen

Jabra Engage ovat huippuluokan kuulokkeet, jotka toimivat sekä pöytäpuhelimesi että tietokoneesi kanssa.

Myymme näistä sekä mono- että stereo-versioita. Ota yhteyttä asiakastukeen saadaksesi näiden hintatiedot.

Jos äänenlaatu on heikko, kun liität kuulokkeen tietokoneeseen, tämä johtuu yleensä siitä, että liitit kuulokkeen väärään USB-porttiin alustassa. Muista kytkeä kuulokkeet aina alustassa olevaan USB-liitäntään, jossa lukee PC kytkettäessä.

Jabran omat videot (englanniksi):

Täältä löydät lisätietoja Jabra Engage 75:stä.