Osoitekirja

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Osoitekirja löytyy Telavox hallintaportaalin vasemman päävalikon kautta.

Sen kautta näet helposti yleiskuvan kaikista Telavox-ympäristönne käyttäjistä yhdessä sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden kanssa, mutta mikä tärkeintä, voit hallita tämän sivun kautta muutamia eri asioita, jotka voidaan tehdä vain tätä kautta

Osoitekirjan eri välilehdet ovat:

Kollegat

Täältä näet listan kaikista Telavox-ympäristönne käyttäjistä sekä heidän yhteystietonsa ja kalenterinsa. Voit hallita käyttäjien yhteystietoja tästä valikosta, mutta mikä tärkeintä, voit valita, näkyykö käyttäjä sovelluksissanne vai ei. Jos haluat piilottaa käyttäjän, napsauta käyttäjää ja napsauta sen jälkeen käyttäjän nimen vieressä olevaa kynää, ja muuta Piilotettu numero -kohdan asetukseksi Kyllä, jolloin hänet siirretään Piilotetut yhteystiedot -välilehteen.

Poistaa

Jaetut kontaktit

Täällä voit nähdä ja lisätä ulkoisia yhteystietoja, joiden pitäisi olla näkyvissä kaikille Telavox-ympäristönne käyttäjille. Ne näkyvät sitten kaikissa Telavox-sovelluksissannee.

Poistaa

Yksityiset kontaktit

Täällä voit nähdä ja lisätä yksityisiä yhteystietoja, joiden pitäisi olla näkyvissä vain kyseiselle käyttäjätilille, jolla olet kirjautunut hallintaportaaliin. Muutokset näkyvät sitten kaikissa sovelluksissamme.

Poistaa

Piilotetut kontaktit

Täällä voit nähdä ja hallita kaikkia yhteystietoja, jotka on piilotettu käyttäjien yhteystiedoissa olevalla Piilotettu numero -vaihtoehdolla. Jos muutat Piilotettu numero -asetukseksi Ei, yhteystieto siirretään Kollegat-välilehdelle. Jos piilotettuja yhteystietoja ei ole, tämä välilehti ei ole näkyvissä.

Poistaa

Joukkomuokkaa yhteystietoja

Täällä voit joukkomuokata ulkoisia yhteystietoja ja voit joko ladata useita yhteystietoja CSV- tai VCF-tiedostoina ja voit myös käyttää tätä välilehteä ulkoisten yhteystietojen ryhmien poistamiseen. Lue lisää yhteystietojen massamuokkauksesta täältä.