Numeroraportointi

Author Shawn Ketabchi

Päivitetty: 27.09.2024, Linda Heiskanen

Ruotsin numeroraportointi

Voit itse ilmoittaa ruotsalaiset numerosi numerohakupalveluun hallintaportaalin kautta.

Ruotsissa ilmoitamme numerot Enirolle ja Hitta.se:lle.

Seuraa allaolevia ohjeita ruotsalaisten numeroiden numeroraportointia varten:

1. Siirry kohtaan Puhelinnumerot
  2. Napsauta Nykyiset numerot

3. Valitse luettelosta yksi tai useampi numero
  4. Napsauta Muokkaa numeroiden ilmoittamista

Kun määrität numeroraportointia, saat kaksi eri vaihtoehtoa:

Piilota nimi
Piilotettu nimi on piilottaa numeroon liittyvä nimen. Yrityksesi nimi raportoidaan  riippumatta siitä, piilotatko nimen vai et.

Piilota osoite
Tämä asetus asettaa etusijalle käyttäjän omiin yhteystietoihin syötetyn osoitteen ilmoittamisen numerohakupalveluun. Jos osoitetta ei ole, ilmoitetaan sen sijaan yrityksen osoite. Jos valitset Piilota osoite -vaihtoehdon, osoitetta ei ilmoiteta.

Mikä osoite ilmoitetaan numerohakupalveluun numeron yhteydessä?

Kun päätät ilmoittaa numeron numeronhakupalveluun, osoite otetaan tietoihin seuraavassa järjestyksessä:

1. Käyttäjän laskutusosoite
  2. Telavox-ympäristön toimitusosoite/paikka
  3. Telavox-ympäristön yhteysosoite

Jos laskun paikkatiedossa ei ole osoitetietoja, Telavox-ympäristösi vakiotoimitusosoitettasi käytetään osoitteena.

Oppaastamme Laskutuspaikat ja toimitusosoitteet voit lukea lisää laskutuspaikan luomisesta ja laskutuspaikan yhdistämisestä käyttäjään.

Poistaa

Automaattinen synkronointi

Automaattinen synkronointi tapahtuu kerran päivässä.

Kun numerosi on raportoitu, numeroviitepalveluilta voi kulua erilainen aika julkaista tiedot sivuillaan. Jos he julkaisevat virheellisiä tietoja, voit näissä tapauksissa ottaa suoraan yhteyttä kyseiselle sivulle. Useimmilla sivuilla on erilaisia yhteydenottotapoja tai lomakkeita, joiden avulla voit muokata tietoja.

Telavox-sovelluksen numerotiedot on tehty Enirossa (Ruotsi) julkaistuista tiedoista.

Alta löydät maakohtaiset ohjeet numeroraportointiin Suomessa, Tanskassa ja Norjassa:

Raportoimme numerot seuraaville numerohakupalveluille kussakin maassa:

Ruotsi: Eniro ja Hitta.se
Suomi: Fonecta
Tanska: 118.dk
Norja: Eniro ja 1881

Suomi

Sinulla on mahdollisuus ilmoittaa kaikki yrityksenne matkapuhelinnumerot Fonectalle Suomessa, mutta vain yhden lankapuhelinnumeron per asiakas.

Jos haluat ilmoittaa numerohakupalveluun useamman lankapuhelinnumeron, sinun tulee olla itse yhteydessä Fonectaan ja tehdä sopimus heidän kanssaan.

Mikä osoite ilmoitetaan numeronhakupalveluun?

Kun päätät ilmoittaa numeron, ilmoitamme osoitteen seuraavassa järjestyksessä:

1. Käyttäjän laskutusosoite
  2. Telavox-ympäristön toimitusosoite/paikka
  3. Telavox-ympäristön yhteysosoite

Jos käyttäjän laskutuspaikalla ei osoitetietoja, käytetään sen sijaan Telavox-ympäristösi vakiotoimitusosoitetta, joka ilmoitetaan osoitteeksi.

Oppaastamme Sijainnit, laskutuspaikat ja toimitusosoitteet voit lukea lisää siitä, kuinka luot laskutuspaikan ja yhdistät sen käyttäjään.

Poistaa

Tanska

Telavox voi raportoida tanskalaiset numeronne vain numerohakupalveluun 118.dk, josta nämä numerot raportoidaan muihin numerohakupalveluihin, kuten Krak, Eniro ja De Gule Sider.

118.dk kerää myös yritystietoja CVR.dk -palvelusta, mikä saattaa aiheuttaa useamman kuin yhden yrityksen nimen näkymisen, kun haet yhtä yritystä.

Telavox ei raportoi numeroita automaattisesti - joten sinun on pyydettävä sitä, koska suurin osa siirretyistä numeroista on jo raportoitu oikein 118.dk:lle.

Jos haluat tilata uuden numeron Telavoxilta, sinun on silti pyydettävä numeroraportointi kyseiselle numerolle erikseen. Vaihtoehtoinen tapa on ilmoittaa numero itse CVR.dk:lle, jossa se ilmoitetaan numeroon 118.dk.

Mikä osoite ilmoitetaan, kun numero ilmoitetaan?

Kun päätät ilmoittaa numeron, ilmoitamme osoitteen seuraavassa järjestyksessä:

1. Käyttäjän laskutusosoite
  2. Telavox-ympäristön toimitusosoite/paikka
  3. Telavox-ympäristön yhteysosoite

Jos käyttäjän laskutuspaikalla ei ole osoitetietoja, käytetään sen sijaan Telavox-ympäristösi vakiotoimitusosoitetta, joka ilmoitetaan osoitteeksi.

Oppaastamme Sijainnit, laskutuspaikat ja toimitusosoitteet voit lukea lisää siitä, kuinka luot laskutuspaikan ja yhdistät sen käyttäjään.

Poistaa

Norja

Norjassa numerot raportoidaan kahdelle sivulle. Yksi niistä on Eniro, josta suurin osa numerohakupalveluista saa tietonsa. Ilmoitamme numerot myös 1881 -palveluun, joka on Norjan suurin numerotietojen toimittaja. He hoitavat kaiken itse ilman Eniroa, joten numerot raportoidaan suoraan heille.

Tietojen päivittäminen tietokantoihin kestää noin 2-4 viikkoa.

Mikä osoite ilmoitetaan, kun numero ilmoitetaan?

Kun päätät ilmoittaa numeron, ilmoitamme osoitteen seuraavassa järjestyksessä:

1. Käyttäjän laskutusosoite
  2. Telavox-ympäristön toimitusosoite/paikka
  3. Telavox-ympäristön yhteysosoite

Jos käyttäjän laskutuspaikalla ei osoitetietoja, käytetään sen sijaan Telavox-ympäristösi vakiotoimitusosoitetta, joka ilmoitetaan osoitteeksi.

Oppaastamme Sijainnit, laskutuspaikat ja toimitusosoitteet voit lukea lisää siitä, kuinka luot laskutuspaikan ja yhdistät sen käyttäjään.