Chatti

Sovelluksen viestittely-näkymä

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Valikon toinen kuvake vasemmalta avaa viestittely-näkymän (jatkossa chatti)

Chattia voi käyttää seuraavilla tavoilla:

1. Yhden tai useamman työtoverin kanssa

Jos haluat keskustella kollegan kanssa, voit napsauttaa hänen nimeä ja pientä puhekuplakuvaketta. Voit valita mukaan monia jäseniä aloittamalla chatti plus-merkkiä esittävästä kuvakkeesta hakukentän vieressä, jolloin sen oikealle puolelle ilmestyy Osallistujat kenttä, johon voi valita useita kollegoita.

2. Luomalla julkinen chatti-huone

Julkiset chatti-huoneet ovat usein tietyn aihealueen keskusteluun luotuja ja niihin on pääsy kaikilla Telavox-ympäristössänne. Julkiset huoneet ovat käteviä tärkeän tai kiinnostavan tiedon jakamiseen tiettyjen ryhmittymien kanssa.

Käyttäjänä voit valita, mihin chatti-huoneisiin haluat kuulua.

Näin luot julkisen chatti-huoneen

Napsauta painiketta, jossa on kolme pistettä pystysuorassa. Valitse sitten Liity julkiseen huoneeseen ja sieltä Luo uusi julkinen huone. Nimeä chatti ja olet valmis - kuva ja kuvaus ovat valinnaisia, joskin kasvattavat huomioarvoa.

Voit luoda julkaisun chatti-huoneessa napsauttamalla tekstikentän vasemmalla puolella sijaitsevaa Luo julkaisu -kuvaketta. Muut huoneen jäsenet voivat nähdä julkaisusi, kommentoida tai tykätä siitä.

Jos haluat lähettää liitteen, napsauta Luo viesti -kuvakkeen vieressä olevaa Lisää tiedosto -kuvaketta ja valitse haluamasi tiedosto.

Kaikki chatissa lähetetyt viestit ja liitteet ovat suojattuja ja näkyvät vain chatin jäsenille.