Telavox-softphonen näppäinkomennot

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

On mahdollista käyttää näppäin tiettyjen toimintojen suorittamiseen Telavox-softphonessa. Alla olemme koonneet näppäinkomennot erikseen Windowsille ja Macille.

Windows

Jos painat CTRL + F, keskityt hakukenttään (käytetään erityisesti Yhteyshenkilöt-välilehdellä).

Jos napsautat puhelun aikana kollegasi nimeä tai käytät nuolinäppäimiä navigoidaksesi heidän välillään ja haluat siirtää puhelun tietylle kollegalle, voit käyttää seuraavia näppäinkomentoja:

CTRL + A: Siirto välipuhelun kautta kollegan lankapuhelinnumeroon
CTRL + SHIFT + A: Siirto välipuhelun kautta kollegan matkapuhelinnumeroon
CTRL + B: Suora siirto kollegan lankapuhelinnumeroon
CTRL + SHIFT + B: Suora siirto kollegan matkapuhelinnumeroon

Puhelun aikana voit myös napsauttaa yhteystietoa hiiren kakkospainikkeella nähdäksesi näppäinkomennot.

On olemassa näppäinkomento myös puheluihin vastaamiseen ja puheluiden katkaisemiseen, se on CTRL + SHIFT + VÄLILYÖNTI. Muista, että tämä pikakuvake on aktivoitava toimiakseen. Tämä tehdään tietokoneen asetuksissa kohdassa Options > Enable keyboard shortcuts.

Mac

Jos painat CMD + F, keskityt hakukenttään (käytetään erityisesti Yhteyshenkilöt-välilehdellä).

Jos napsautat puhelun aikana kollegasi nimeä tai käytät nuolinäppäimiä navigoidaksesi heidän välillään ja haluat siirtää puhelun tietylle kollegalle, voit käyttää seuraavia näppäinkomentoja:

CMD + A: Siirto välipuhelun kautta kollegan lankapuhelinnumeroon
CMD + SHIFT + A: Siirto välipuhelun kautta kollegan matkapuhelinnumeroon
CMD + B: Suora siirto kollegan lankapuhelinnumeroon
CMD + SHIFT + B: Suora siirto kollegan matkapuhelinnumeroon

Puhelun aikana voit myös napsauttaa yhteystietoa hiiren kakkospainikkeella nähdäksesi näppäinkomennot.

On olemassa näppäinkomento myös puheluihin vastaamiseen ja puheluiden katkaisemiseen, se on CTRL + SHIFT + VÄLILYÖNTI. Muista, että tämä pikakuvake on aktivoitava toimiakseen. Tämä tehdään tietokoneen asetuksissa kohdassa Options > Enable keyboard shortcuts.