Uuden SIM-kortin hallinta

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Järjestelmänvalvojana voit vaihtaa SIM-kortteja tai liittää uusia SIM-kortteja yrityksesi käyttäjiin hallintaportaalimme kautta.

Jos haluat lisätä käyttäjälle uuden SIM-kortin, siirry kohtaan Käyttäjät > SIM-kortti ja laitteisto ja napsauta sitten käyttäjää ja sen jälkeen pientä kynäkuvaketta IMSI-tekstin vieressä. Kirjoita sitten SIM-kortin IMSI-numero (15-numeroinen numero SIM-korttipakkauksen takana) tekstikenttään ja valitse, haluatko aktivoida sen nyt vai tulevaisuudessa.

Täällä voit myös estää SIM-kortin, jos esimerkiksi matkapuhelin katoaa.

Jos haluat lisätä käyttäjälle esimerkiksi kaksoiskortin, se on ensin lisättävä kohdassa Käyttäjät > Lisäpalvelut. Valitse sitten käyttäjä luettelosta ja valitse Twin card surf -kohdan vieressä oleva ruutu. Kun olet napsauttanut Tallenna, kaksoiskortti näkyy kohdassa Käyttäjät > SIM-kortti ja laitteisto. Napsauta sen nimeä, jonka haluat lisätä, ja vieritä alas kohtaan Twin card. Täällä lisäät SIM-kortin IMSI-koodin samalla tavalla kuin tavalliselle SIM-kortille.

SIM-kortti ja laitteisto -kohdassa sinulla on myös mahdollisuus estää SIM-kortti tarvittaessa. Jos teet niin, sinun on otettava meihin yhteyttä tämän SIM-kortin eston poistamiseksi.

Voit myös käyttää SIM-kortteja uudelleen, kun käyttäjät lopettavat. Kun olet poistanut käyttäjän, SIM-kortti vapautetaan, eikä se ole enää sidottu mihinkään tilaukseen, minkä jälkeen voit määrittää sen uudelle käyttäjälle.

Jos haluat tilata lisää SIM-kortteja, ota yhteyttä tukeemme!