Laitteiston palautus

Päivitetty: 29.01.2024, Linda Heiskanen

Ennen kuin palautat laitteiston, muista tehdä laitteiston vianmääritys itse noudattamalla verkosta (tai laitteen ohjekirjasta) löytyviä perusvianetsintäohjeita. Esimerkiksi uudelleenkäynnistys, tehdasasetusten palautus tai eri verkkojen kokeileminen jne. Muista ottaa meihin yhteyttä koskien ongelmaasi ennen laitteiston palauttamista.

Katso tästä artikkelista Gigaset C530:n tai A690:n vianetsintä.

Kun palautat laitteiston, lähetä se seuraavalla osoitteella ja tiedoilla:

Telavox
Att: Felsökning
Stora Varvsgatan 6A
21119 Malmö
Sverige

On tärkeää, että lisäät pakettiin myös yrityksesi nimen sekä asiakkuustunnuksen tai henkilön, johon olet ollut yhteydessä Telavoxissa palautuksen yhteydessä.

Takuuajat ovat seuraavat:

Yealink / Gigaset / Cisco / Pingcom (Eltek) - 1 vuosi

Jabra-kuulokkeet ja Android-puhelimet - 2 vuotta

Apple hoitaa iPhonen vianmäärityksen, joten niitä ei tule lähettää meille, vaan ne tulee käsitellä tämän kautta.