Driftsinformation

Author Shawn Ketabchi

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Slet

Hvis du gerne vil tjekke vores aktuelle servicestatus. Kan du gøre det på: status.telavox.com

Ved at klikke på knappen Subscribe på siden, kan du abonnere for at få e-mail- eller sms-beskeder, hvis vores tjenester oplever nedsatte driftsniveauer.

Alle Telavox-systemer overvåges 24/7/365. I tilfælde af udfald eller systemadvarsler er vores teknikkere klar til at handle inden for få minutter, hvilket betyder, at vi ofte kan håndtere ethvert problem, der opstår, før vores brugere bliver berørt.