Hvor kan jeg finde min PIN- og PUK-kode?

Last updated: April 9th, 2024 by Ellinor Niklasson

Hvis du har indtastet den forkerte PIN-kode tre gange, skal du bruge din PUK-kode for at aktivere dit SIM-kort. Du kan finde din PIN- og PUK-kode på den plastikramme, som SIM-kortet kom i.

Bemærk: Hvis du har ændret din PIN-kode, vil din nye PIN-kode ikke være synlig i Telavox desktop-appen eller i webappen. I stedet vil den originale PIN-kode blive vist.

Sådan finder du PIN- og PUK-koder for administratorer

Hvis du er administrator, kan du finde alle de originale PIN-koder til brugere på admin-siden.

Sådan finder du den originale PIN-kode som administrator:

1. Log ind på Admin-portalen
  2. Klik på Brugere og vælg brugeren
  3. Klik på SIM-kort og hardware
  4. Du vil se PIN- og PUK-koderne i højre side af skærmen

Find PIN- og PUK-koder til almindelige brugere

Hvis du ikke er administrator, kan du finde din originale PIN-kode på Telavox desktop-appen eller webappen.

Sådan finder du den originale pinkode i desktop-appen:

1. Gå til Indstillinger > Mobil
  2. Klik på SIM-kort