Videokonference

Last updated: April 9th, 2024 by Ellinor Niklasson

Med Telavox videokonferencer kan du ubesværet afholde interne og eksterne møder med minimal indsats.

Intern videokonference

Med kolleger kan du starte videokonferencer fra chat-fanen i Telavox-appen. Du skal blot klikke på videoikonet i højre side af chatten, og du vil blive dirigeret til mødelokalets lobby. Her kan du deltage i videokonferencen ved at klikke på knappen med Deltag. Du kan også se detaljerne for konferencen, hvis du ønsker at deltage på en anden måde, f.eks. gennem et opkald.

Ekstern videokonference

Planlægger du en videokonference med folk uden for din virksomhed? Du kan få adgang til denne funktion via PBX-tjenester > Mit møde. Her får du visningen af den samme mødelobby som i chat-videokonferencen – rul ned på siden for at se de detaljer, du kan sende til dine eksterne konference-kontakter.

Hvis du klikker på Send som e-mail, sender du en invitations-e-mail direkte fra dit e-mail-program på din telefon eller computer. Hvis du vælger Kopier link, så kopieres linket til mødet til din udklipsholder, hvor det kan indsættes i en besked eller en e-mail. Hvis konference-deltageren ønsker at deltage i konferencen gennem et opkald, skal du blot sende dem nummeret på konferencen og den angivne pinkode.

Funktioner

Ingen installation nødvendig

Eksterne deltagere behøver ikke at installere speciel software - de kan deltage direkte fra deres browser.

Videokonferencer i Telavox

Du kan oprette og deltage i videokonferencer direkte fra Telavox web-, desktop- og mobilapps.

Gruppevideoopkald

Telavox videokonferencer er beregnet til op til ti deltagere ad gangen.

Del din skærm

Del nemt din skærm med andre deltagere under et videoopkald. Bemærk venligst, at denne funktion kræver enten Google Chrome eller Morzilla Firefox. Derudover kræver Chrome en browserudvidelse.

Slå lyd og video fra

Har du en dårlig hårdag, eller gør din hund i baggrunden? Du kan slukke for lyd og video efter behov.

Spørgsmål og svar

Hvordan ændrer jeg video-/lydenheder?

• Chrome: Ved at klikke på kameraet, der vises i adresselinjen.
  • Firefox: Du vælger den passende enhed, når du starter opkaldet.

Hvor meget koster et videoopkald?

• Funktionen er inkluderet i vores “Fixed” og “Mobile” licenser.
  • Mobilselskabets datagebyrer kan opkræves.

Mit netværk oplever kvalitetsproblemer på mit Wi-Fi. Hvad skal jeg gøre?

• Slut din computer til internettet ved hjælp af et ethernet-kabel (LAN-kabel).