Tillægstjenester

Author Shawn Ketabchi

Last updated: April 9th, 2024 by Ellinor Niklasson

Tillægstjenester administreres af administratorer, hvis du ikke er administrator i Telavox, skal du kontakte en administrator, der kan administrere dine tillægstjenester.

Tillægstjenester kan tilføjes på brugere med enten en fixed eller mobil licens. Brugere med en free licens kan ikke gøre brug af tillægstjenester.

Tillægstjenester kan tilføjes, når en bruger oprettes, eller de kan administreres på eksisterende brugere ved at navigere til Brugere > Tillægstjenester i admin-portalen.

De forskellige tillægstjenester kan ses på nedestående billede:

CC Pro

Bruges til udvidet statistik og ydereligere kø-funktionaliteter.‍

CRM-integration

Denne service er nødvendig for at få fuld adgang til funktionerne i vores CTI-integrationer. Læs mere om vores integrationer på denne side. Disse integrationer kan også findes i vores App Directory på admin-portalen. Denne tillægstjeneste gælder specifikt for integrationerne i App Directory der har mærket CTI.

Contact Lookup

Denne service er nødvendig for at se opslag fra Contact Lookup integrationer.

Flatrate-opkald til EU

Opkald til EU/EØS trækker fra brugerens 3.000 gratis udgående opkaldsminutter (gælder ikke roaming).

Optagede opkald

Brugerens opkald optages. Husk, at brugeren har brug for retten til at kunne lytte til deres egne optagede opkald. Der er også en bruger rettighed til at få adgang til alle optagede opkald.

Operator

Tillægstjenesten Operator er et udvidet værktøj til den professionelle receptionist. Operator har funktioner som at sætte samtaler på hold, parkere kald, viderestille opkald og meget mere.

Tvillingkort Data (kun tilgængelig for mobillicenser)

Tvillingkort Data er et ekstra fysisk SIM-kort, der deler mobildataen, som brugeren har på sit primære SIM-kort.

Mobildata (kun tilgængelig for mobillicenser)

Med tillægstjenesten mobildata bestemmer du, hvor meget mobildata en bruger har om måneden. De forskellige tilgængelige muligheder er 1GB, 5GB, 10GB, 25GB, 50GB, 100GB og Unlimited (300GB). Mobildatapakken kan også justeres på et senere tidspunkt.